Kuntotarkastukset

Kuntotarkastuspalvelut

Käyttämällä hyväksesi asiantuntemuksemme ja valitsemalla kohteeseen parhaiten soveltuva palvelu, voidaan varmistua rakennuksen kunnosta ja kosteusteknisestä tilasta. Palvelun valinnassa huomioimme kohteen erityispiirteet ja aikakaudelle tyypilliset riskirakenteet.

Omakotitaloille suosittelemme pääsääntöisesti kuntotarkastusta. Rivitaloille ja kerrostalo-osakkeille riittää yleisesti kosteuskartoitus. Rivitaloasunnoille kosteuskartoitus tehdään laajennettuna, jossa tarkastetaan lisäksi kohteessa mahdollisesti havaitut kosteusteknisesti riskialttiit rakenteet sekä mahdollisuuksien mukaan yläpohjarakenteet.

Teemme tarvittaessa myös kiinteistön energiatodistuksen.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastusraportti antaa rakennuksen kunnon ja mahdollisten vaurioiden lisäksi paljon tietoa myös rakennuksen ikääntymiseen liittyvistä korjaus- ja huoltotarpeista. Kuntotarkastuksessa tulee ilmi rakennuksen yksilölliset riskispaikat, joihin tehdään tarvittaessa tarkempia selvityksiä.

Kosteuskartoitus

Kosteuskartoituksessa tarkastuksen kohteena ovat kosteat tilat; pesuhuone, sauna, wc:t, khh:t ja keittiö. Kerrostalo-osakkeen kosteuskartoitus tehdään rakenteita rikkomatta pintarakennekosteudentunnistimen avulla. Rivitaloasunnoissa käytetään esim. mahdollisten kosteusteknisesti riskialttiit rakenteiden tarkastamiseen rakennekosteusmittauksia.

Takaisin palvelut-sivulle

Lähetä meille viestiä